- Vi skräddarsyr din resa!

Våra Resor

Bokning och info: 0492 -137 13 eller rydens.buss@telia.com. Välkomna!

Kommande resor hösten 2024: onsdagar 25/9, 30/10, 11/12

Avresa: Kisa resecentrum 05.30 - Horns vsk 05.40 - Gullringens vsk 05.50 - Södra Vi torg 06.00 - Vimmerby resecentrum 06.10 - Mariannelund Tempo 06.30.

Hemresa: 15.30

Pris: 350:-

Mer om Gekås.

Riccione i Italien, avresa 6 september                          Endast ett fåtal platser kvar!
Pris: 17.950:-

Reseledare: Herman Carlsson

Riccione, pärlan i nordöstra Italien i regionen Emilia Romagna, vid adriatiska havet, Italiens vackra östkust. I år har vi utökat resan med en dag, för en övernattning i Universitetsstaden Padova – känd som Sankts Antonius stad, där självaste Galileo har levt och verkat.

Vi bor på Daniel´s Hotel, Via Gioacchino Rossini. Hotellet är centralt beläget och samtidigt endast några steg från stranden. Restaurang med utsökt mat och panoramautsikt över havet. Här njuter vi av sol och bad vid Adriatkustens vackraste stränder, med fantastiska kulinariska upplevelser, gott vin, spännande historia och kulturella sevärdheter. Dagsutflykter till intressanta platser och naturligtvis vinprovning på någon trevlig vingård.

När vi efter 6 dagar lämnar Riccione åker vi mot Padova, där vi övernattar på Hotel Crowne Plaza. Vi bekantar oss med den historiska staden känd för sina konstnärer och vetenskapsmän bl.a. Donatello, Giotto, Galileo Galilei. För de som vill besöka Venedig, finns möjligheten att på egen hand åka dit med buss/tåg.

Resvägen går via Danmark och vidare till Lübeck där vi övernattar på hotell Zum Ratsherrn. Dagen därpå färdas vi genom Tyskland för att mot kvällen komma fram till Denkendorf i Bayern, övernattning på Hotel Mozartstuben. Efter en god natts sömn reser vi genom det vidunderliga alplandskapet, genom Brennerpasset passerar vi den italienska gränsen, för att på kvällen anlända till slutmålet Riccione. Hemresan går via Padova, med en övernattning på Hotel Crowne Plaza, sedan återigen över Denkendorf och övernattning på Mozartstuben och Lübeck med en sista övernattning på hotell Zum Ratsherrn.

I priset ingår:

  • Helturistbuss, vägskatter, vägavgifter, färjor
  • Del i dubbelrum
  • 12 frukost
  • 12 middag
  • 6 lunch under vistelsen i Riccione
  • Busstransport till arrangerade utflykter (kostnad för eventuella entréer, arrangemang och lokalguide tillkommer)

Enkelrumstillägg 2975:-

Producerad av
crossmenu