- Vi skräddarsyr din resa!

Bra att veta

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften på våra flerdagsresor är 500:-. Efter bokning översändes bekräftelse med information, bankgironummer och datum för inbetalning. Kontrollera att allt stämmer med din bokning.

Avbokning och avbeställningsskydd

Avbeställningsskyddet är frivilligt och tecknas i samband med bokningen till en kostnad av 200:- återbetalas ej vid avbokning. Betalningen sker tillsammans med anmälningsavgiften. Om avbeställning sker tidigare än 30 dagar återbetalas anmälningsavgiften med avdrag för en administrationskostnad på 300:-. Därefter görs större avdrag beroende på antal dagar till avresa. Vi följer konsumentverkets allmänna resevillkor för turist och beställningstrafik i samarbete med Sveriges Bussföretag.

Resegaranti

Resegaranti är ställd hos kammarkollegiet. Vi reserverar oss för prishöjning på grund av ändrade skatt- och valutaförhållanden som höjda taxor, samt att resor kan komma ställas in om inte tillräckligt antal anmälningar kommit in.

Försäkring

Kontrollera reseförsäkringsskyddet på din hemförsäkring. Vid utlandsresa, ta med Försäkringskassans kort som visar att du är sjukförsäkrad i Sverige.

Producerad av
crossmenu